• I do! I do!

Bruidsmeisjes… What to wear?
Gefeliciteerd!!! Je bent gevraagd en hebt volmondig “JA!” gezegd. De voorpret kan beginnen en dat vier je met niemand anders dan je besties. Ze zijn tenslotte jouw steun en toeverlaat. Logisch dus, dat je ze bij de eerste get-together vraagt om jouw bruidsmeisjes te zijn op de mooiste dag van je leven.

Dat jouw bruidsmeisjes belangrijk voor je is geen geheim en daarom verdienen ze het extra om op deze speciale dag te stralen. Het is tenslotte ook hun feest! Een mooie jurk vinden voor bruidsmeisjes is voor veel bruiden lang zo makkelijk nog niet. Ze zijn vaak duur of passen qua stijl helemaal niet bij de stijl van jouw vriendinnen. Daarmee nemen we bij I do I do geen genoegen.

Daarom hebben wij speciaal daarvoor de Infiniti Dress in de collectie; de perfecte jurk voor jouw bruidsmeisjes. Deze té gekke betaalbare jurk is gemaakt van heerlijk antikreuk materiaal en in eindeloos veel kleuren te verkrijgen voor maar €149,95!

Wat deze jurk zo bijzonder maakt is dat ze op 9 verschillende manieren te dragen is! Zo zien al jouw bruidsmeisjes er fantastisch uit, helemaal in lijn met jouw trouwdag. Om de looks nog een klein beetje extra glam te geven zijn er bijpassende bandeaus.

Wist je trouwens, dat je vriendinnen als bruidsmeisjes op jouw trouwdag hebben, vrij nieuw is in Nederland? De trend is overgewaaid vanuit Engeland en Amerika, waar het al decennia heel normaal is om je steun en toeverlaat naast je te hebben als je jouw geliefde in de ogen kijkt bij het altaar. Best wel speciaal dus!

Shop de prachtige Infiniti jurken bij ons in de winkel of op onze online bruidswinkel!Recente blogposts

Alles weergeven