Trends 2022

de invloed van de kleine, intieme huwelijken 

De focus van het afgelopen jaar lag op comfy outfits en lekker zittende trouwjurken. ‘Moeiteloos chique’ was wat de klok sloeg. Niet verwonderlijk, want de designers hadden de micro-huwelijken door de corona beperkingen in het achterhoofd tijdens het ontwerpen. Dat vertaalde zich in de opmars van midi-jurken, broekpakken, een nonchalante look, blousende tops, minimalistische jurken die passen bij een klein intiem huwelijk. Maar nu kan alles gelukkig weer! 

Het is weer tijd voor feest

De kleinere huwelijken vertaalden zich in de opmars van midi-jurken, broekpakken, nonchalante look, blousende tops, minimalistische jurken die passen bij een micro-huwelijk. Deze looks zetten door in de collecties van 2022 waarin de stoffen een grote rol spelen, zijdes, dunne organza, jumpsuits van crèpe en simpele jurken, maar dan wel heel bijzonder gesneden.

  • Er is duidelijk een ruk naar het verleden, denk hier aan pofmouwen.
  • Aandacht voor je benen! Ongeacht het type trouwjurk of de designer, of het nu over een romantische of sluike jurk ging, de designers zetten gretig de schaar in de rokken van hun trouwjurken.
  • Dit jaar ook een trend in bijzondere florale 3D-applicaties. Superromantisch en helemaal trendy in 2022.
  • En strapless jurken met sexy afhangende schouderbandjes zijn weer helemaal terug.
maak een afspraak 

Om al deze trends in het echt te zien!