Trunk shows bij Ido! Ido! 

Wat is een trunkshow, zal je je misschien afvragen. Een trunk show wordt ook wel een Designer Day genoemd. Deze duurt in dit geval niet een dag, maar een heel weekend! Tijdens een trunk show zijn alle trouwjurken uit de meest recente collectie van een specifieke designer in de winkel aanwezig. Dus er is dan meer te zien naast de bruidsjurken die wij van deze collectie hebben ingekocht. Dit is heel erg leuk als je een bepaald merk of designer erg mooi vindt. Je hebt dan de kans om in korte tijd heel veel te zien en te passen!

Omdat dit extra feestelijke momenten zijn, gaat dit samen met wat lekkers, een glaasje prosecco en een leuke goodie bag. 

Vera Wang

9, 10 & 11 december 2021

Pronovias Group is een samenwerking aangegaan met de wereld beroemde mode-icoon Vera Wang.  Vera Wang staat bekend om haar innovatieve ontwerpen, die door vips als Selena Gomez, Michelle Williams, Diane Krüger, Alicia Keys, Victoria Beckham en Hailey Bieber graag worden gedragen.

De Vera Wang  staat bol van innovatieve en iconische ontwerpen en maakt gebruik van luxe stoffen en materialen en handgemaakte afwerking. Vera Wang ziet De Vera Wangbruid is nog steeds als : “een onbevreesde vrouw die dol is op mode en die houdt van haar unieke zelf”

De kwaliteit van de bruidsjurken is fenomenaal, maar ook de prijs ervan is een buitenkans voor de bruiden. 

Dit weekend hebben wij de grootste collectie Vera Wang Bride in Nederland hangen. Maak een afspraak om tijdens dit feestelijke weekend JOUW Vera Wang trouwjurk uit te zoeken.

Afspraak

Pronovias & Pronovias Atelier

6, 7 & 8 januari 2022

De Spaanse designer Pronovias is wereldwijd een luxe bruidsmerk. Zij hebben een enorm breed assortiment trouwjurken in  verschillende stijlen zoals Romantisch, Modern, Klassiek, Minimalistisch, Boho. 

Pronovias jurken staan bekend om hun goeie pasvorm, elegantie en kwaliteit. 

Pronovias Atelier is het haute couture merk van Pronovias. Zij zijn vervaardigd met de meest exclusieve stoffen. Deze jurken zijn modern, klassiek en stralen luxe uit.  

Ben je helemaal verliefd op de jurken van Pronovias & Pronovias Atelier boek dan nu een afspraak want tijdens dit weekend hebben wij een nog grotere collectie van beide merken voor je klaar hangen.

Afspraak

Claes Iversen

datum nog onbekend

De unieke bruidscollectie en exclusieve bruidscollectie van de gevierde Deens- Nederlandse ontwerper Claes Iversen bied je de mogelijkheid tops, rokken en broeken te mixen en te matchen. Met deze modulaire collectie kan je een unieke outfit samenstellen in het gewenste materiaal. 

 

Afspraak

Anna Kara

3, 4 & 5 februari 2022

De dromerige bruidsjurken van Anna Kara zijn een combinatie van romantiek en modern. De jurken zijn gemaakt van de mooiste materialen zoals zijde chiffon en met de hand afgewerkte kant composities. Vakmanschap en zorg voor ieder detail maken dat deze trouwjurken de lichaamsvorm en beweging volgen van iedere bruid.Elk ontwerp ademt vrouwelijke schoonheid en sensualiteit uit.

Droom je ook over een Anna Kara jurk maak dan zeker een afspraak in dit weekend zodat je nog meer kan zien en passen van dit merk.

Afspraak

Jesus Peiro

10, 11 & 12 Februari 2022

De collectie van Jeisus Peiro  is een eerbetoon aan de vrouw van vandaag. Het voert ons mee naar een hedendaagse bruid, volmaakte schoonheid, goed geïnformeerd en eco-bewust.

Jesus Peiro bruidsjurken zijn ontworpen voor een vrouw die veeleisend is op het gebied van productkwaliteit, die waarde hecht aan elegantie, die de nieuwe trends volgt en die een bruidsjurk met een eigen identiteit wenst te dragen.

In de hele collectie bestaan volume en lichtheid naast elkaar, de lijnen vloeien tussen geconstrueerde structuren, zachtere vormen en silhouetten, met gewicht.

Jesus Peiro heeft eco-duurzame stoffen gebruikt – sommige gemaakt van  gerecycleerd garen. 

I do! I do! heeft de grootste collectie van Jesus Peiro hangen maar dit weekend hebben wij nog meer van de collectie 2022 om te laten zien. Ben jij ook zo’n fan van Jesus Peiro boek dan zeker een afspraak voor dit weekend.

Afspraak