Trunk shows bij Ido! Ido! 

Wat is een trunkshow, zal je je misschien afvragen. Een trunk show wordt ook wel een Designer Day genoemd. Deze duurt in dit geval niet een dag, maar een heel weekend! Tijdens een trunk show zijn alle trouwjurken uit de meest recente collectie van een specifieke designer in de winkel aanwezig. Dus er is dan meer te zien naast de bruidsjurken die wij van deze collectie hebben ingekocht. Dit is heel erg leuk als je een bepaald merk of designer erg mooi vindt. Je hebt dan de kans om in korte tijd heel veel te zien en te passen!

Omdat dit extra feestelijke momenten zijn, gaat dit samen met wat lekkers, een glaasje prosecco en een leuke goodie bag. 

Savannah Miller 

6 – 14 Januari

ELEGANT AND UNDERSTATED BRIDAL

Deels rock & roll, deels glamour uit de jaren’30. De bruidsjurken van Savannah Miller zijn net zo uniek als de bruiden die ze dragen. Geinspireerd door de elegantie en ontworpen voor de understated. Savannah Millers bruidscollectie is tijdloos met alternatief randje. Deze collectie is exclusief bij I do! I do! verkrijgbaar.

En wil je nog meer zien van 6 – 14 Januari hebben wij nog grotere collectie van deze fantastische ontwerpster hangen. Wacht dan niet langer en boek op een van deze dagen een afspraak!

 

Prijzen tussen €3.000 – €5.500

Afspraak

Claes Iversen

datum nog onbekend

De unieke bruidscollectie en exclusieve bruidscollectie van de gevierde Deens- Nederlandse ontwerper Claes Iversen bied je de mogelijkheid tops, rokken en broeken te mixen en te matchen. Met deze modulaire collectie kan je een unieke outfit samenstellen in het gewenste materiaal. 

 

Afspraak

Anna Kara

3, 4 & 5 februari 2022

De dromerige bruidsjurken van Anna Kara zijn een combinatie van romantiek en modern. De jurken zijn gemaakt van de mooiste materialen zoals zijde chiffon en met de hand afgewerkte kant composities. Vakmanschap en zorg voor ieder detail maken dat deze trouwjurken de lichaamsvorm en beweging volgen van iedere bruid.Elk ontwerp ademt vrouwelijke schoonheid en sensualiteit uit.

Droom je ook over een Anna Kara jurk maak dan zeker een afspraak in dit weekend zodat je nog meer kan zien en passen van dit merk.

Afspraak

Jesus Peiro

10, 11 & 12 Februari 2023

De collectie van Jeisus Peiro  is een eerbetoon aan de vrouw van vandaag. Het voert ons mee naar een hedendaagse bruid, volmaakte schoonheid, goed geïnformeerd en eco-bewust.

Jesus Peiro bruidsjurken zijn ontworpen voor een vrouw die veeleisend is op het gebied van productkwaliteit, die waarde hecht aan elegantie, die de nieuwe trends volgt en die een bruidsjurk met een eigen identiteit wenst te dragen.

In de hele collectie bestaan volume en lichtheid naast elkaar, de lijnen vloeien tussen geconstrueerde structuren, zachtere vormen en silhouetten, met gewicht.

Jesus Peiro heeft eco-duurzame stoffen gebruikt – sommige gemaakt van  gerecycleerd garen. 

I do! I do! heeft de grootste collectie van Jesus Peiro hangen maar dit weekend hebben wij nog meer van de collectie 2022 om te laten zien. Ben jij ook zo’n fan van Jesus Peiro boek dan zeker een afspraak voor dit weekend.

Afspraak